Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ha Honom som vän, att ha en tro, är för mig kärlek


TRO OCH KÄRLEK

Jag vill dela mitt liv med Dig,
i varje ögonblick, känner jag
Ditt ljus

Du är min förlängning, till livet
i Dig får min själ, mitt hjärta ro

Du är min trognaste vän, med
Dig i mina tankar, är jag aldrig
ensam

Du vakar över mig, visar mig
Din kärlek, det ger mig kraft
och glädje

Du får mig att glömma, alla
mina rädslor, att känna harmoni,
att vara älskad av Dig är en gåva

anits 20 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-20 00:29



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fint och innerligt skrivet...tro hopp och kärlek
2008-12-21

  Larz Gustafsson VIP
En underbar hyllning till Honom som är både Skapare och Frälsare och vars namn är Jesus Kristus!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP