Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter inte blod

 

jag gråter inte blod

över vänner som svikit

inte över en liten oförrätt

eller när någon skriver nidtexter om mig

 

jag gråter inte blod

när bilen inte startar

när takets läcka förstört ett rum

krafterna sinar och allt står still

 

men jag gråter över

människors elakheter

bristen på gammaldags snällhet

givmildhetens totala sammanbrott

 

jag gråter över förlusten

av dem jag älskar

när ingen tröst står att få

men jag gråter inte blod

 

mina älskade husdjur

ger mig kärlek och värme

vänner stöttar och

skapandets glädje når in i mig

 

ensamjulen gråter inte blod

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-20 10:15



Bookmark and Share


  Yvonne
Vackert.
2008-12-20

    ej medlem längre
Bra skrivet vännen!
2008-12-20

  Sladjana Zubcevic
"jag gråter över förlusten

av dem jag älskar

när ingen tröst står att få

men jag gråter inte blod"
Så vackert skrivet min vän.
Kram
2008-12-20

  Hildegun Relefors
Elakhet slår tillbaka på den onde! Alltid en tröst!
2008-12-20

  berxper
Den här berör verkligen! Usch...elaka människor går bort! Du verkar vara snäll och varm; så du får i högsta grad vara kvar:-)
Bra skrivet!
2008-12-20

  Eva Langrath VIP
Hlet underbar text, livsinsikt som kostat tårar.

Eva
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP