Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som är viktigt

 

det enda viktiga

är att hjärtat ännu slår

att det som betyder något i livet

finns kvar

 

inget kan rasera

vad kärlek har byggt in i mig

ingen kan förstöra

det vackra livet visat

 

ensamhetens dagar

ger eftertänksamheten tyngd

följer mitt hjärtas väg

och minnena visar mig dit




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-20 20:57



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja vackra minnen kan ingen ta ifrån oss och även om sorgen är stor är det skönt med fina minnen
kram vännen!
2008-12-22

  Erik L
Tankvärd text som jag fann läsvärd - applåd!
2008-12-21

  Yvonne
Djup text som berör starkt. Applåd och bokmärke.
2008-12-20

  Sladjana Zubcevic
"ensamhetens dagar

ger eftertänksamheten tyngd

följer mitt hjärtas väg

och minnena visar mig dit"
Underbart skrivet.
Känner igen mig i varje ord min vän.
Denna dikten berör mig starkt!
Kram
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP