Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medeltidserotik med fekaliska baktecken (limerick)


En nymfomanisk prinsessa från Ita
smög efter en riddare som lyckats smita
Men hennes lusta blev sänkt
när han rustningen sig avkrängt
för att sätta sig i skogen å skita






Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 1107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-16 22:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
roligt med rickar som faktiskt får läsaren att inte bara skratta utan även något förvånas över ett snärtigt slut
trenne rosor till denna rick
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna