Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idiomatisk


Ja,

jag förstår
att jag inte g ö r
som alla andra

när jag slickar på mobilen
för att ge den
bättre täckning

när jag dricker kallt kaffe
och hoppas
på någon slags förgiftning

när jag baddar svanken
med Diors nya ansiktsvatten
för att den ska vara sval
för dig

men

jag förstår
att det antagligen betyder
att jag ä r precis
som alla andra
här;

idiomatisk.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-08-20 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
slicka på! tills du känner att du har slickat färdigt. att med förståndet göra något åt bröstproblem är meningslöst.

bara älskar
"när jag slickar på mobilen
för att ge den
bättre täckning"
en tydlig bild på hur patetisk man känner sig. fast det troligtvis bara säger riktigt bra saker om en.

ha en skön lördag
sköt om dig!
2005-08-20

  Ola Rydberg
Helt underbar
är du
som skriver så här egen och unik poesi
min klara favorit av dig
speciellt ordet
Idiomatisk
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia