Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 27/9 1970


Rosen

En ros vars blad bär daggens droppar
En ros med törn och knoppar
Du gav mig till avsked min kära
Den ros jag vid mitt hjärta skall bära
Dess doft mig sakta berusar
Liksom säven den viskar och susar
Jag din ros till kinden för
Innan den vissnar och dör




Dagbok av ruth jensen
Läst 120 gånger
Publicerad 2008-12-22 22:56



Bookmark and Share

  ruth jensen
ruth jensen