Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

En önskan över alla har jag kvar
Idag när ängen ligger grön och klar
Idag när svalan blixtsnabbt gör sin rond
Högt över kullens blomsterstånd
Idag när törnrosbuskens späda blom
Förvandlar gråa stenars fattigdomdet är,att jag må minnas vad jag ser
när denna sommar inte lyser mer
Oh kunde törnrosbuskens minsta ros
Till evig ungdom min själ förtros
Oh dröjde svalan och en blomsterflock
Beständigt bakom mina ögonlock




Fri vers av ruth jensen
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruth jensen
ruth jensen