Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1995


Midvinter kväll

Står här ute i kylan och ser
Träd som i vinterskrud böjer sig ner
Björkar som bär en gnistrande slöja,så vacker att skåda
Borta är doften av barr och kåda
Luften är ren,kall och klar
Borta är värmen från sommarens dar


Himmlen gnistrar av tusen ljus
I snöskrud står hem och hus
Borta är värmen från mitt hjärta
Känner endast kyla och smärta
Kanske en dag solen åter skall le mot mig
Kanske vinden åter kan viska,att jag älskar dig
Står här i midvinterkväll med isfrusna tårar
Därför att du kung bore mitt hjärta sårar




Fri vers av ruth jensen
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruth jensen
ruth jensen