Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt jag skrev i min ungdom


Ensam igen

Ensam,jag är ensam igen
Du har gått min älskade vän
Skymningen utanför mitt fönster
Bildar på väggen sagolika mönster
Jag saknar dig min kära
Nyss var du så nära
Blott tårar värmer min kind
De smeker mig sakta,likt en sommarvind
Det gör ont min älskade,det vet du väl
När som du,skall ta farväl
Regnet faller tyst utanför mitt fönster
Bildar sagolika mönster
Jag famlar efter dig ,men du finns ej här
Min älskade ,jag håller dig så kär
Sakta heta tårar faller ner
Får jag någonsin se dig mer




Fri vers av ruth jensen
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 22:44



Bookmark and Share


  friheten
Stark skriven
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

ruth jensen
ruth jensen