Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en jul

Mitt huvud känns tomt och mitt hjärtat kallt
Av bittra tårar,känns smaken salt
Ännu en jul är snart till ända
Varje jul vill jag hoppas att det skall vända
Flaskor och burkar står tomma kvar
Minner om,hur även denna julen var
Måste jag lämna mitt hem,mitt hus
För att julen skall bli fröjdefull och ljus


Jag kan inte förstå
Att när man ändå är två
Så gör den så ont som dricker sig full
Slukar bolagets drycker med hår och hull
Ännu en jul så sorglig,så tung
Och bakom flaskan är det han som är kung

Jag får väl skylla mig själv,som står ut
Det finns ingen kärlek kvar,den har tagit slut
Ännu en jul är snart förbi
Det är väl dags att göra sig fri












Fri vers av ruth jensen
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-25 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruth jensen
ruth jensen