Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla dikter jag skrev på 70-80 talet


Svåra stunder

Varför blir allting så svårt ibland
Säg mig varför jag så ofta måste gråta
Jag vill att någon tar min hand
Viskar till mig,du måste förlåta
Varför sårar vi varandra
Vi gör så många illa
Tillsammans i solen vi skulle vandra
I varandras famn ligga stilla
se på varandra med ödmjuk blick
Tala med mjuk och behaglig röst
Önska att de svåra stunderna gick
Bort mot en förgången höst
Säg mig varför jag så ofta gråter
varför inte blicka mot himlen opp
Le och viska tillbaka,jag förlåter dig




Fri vers av ruth jensen
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-22 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruth jensen
ruth jensen