Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantomsmärtor lär de kallas, har man hört..


Karmiska sorger


Bara smärta kan kännas
så mycket
leva så länge

att den får en mogen att gråta
flera livstider senare
utan att man minns varken
vad det onda egentligen var
eller varför

men det stinger

jodå, nog smärtar
det allt





Fri vers av Gawain
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-22 23:37



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fantastiskt fångat
2009-01-06

  duvan59
Blir djupt imponerad av ditt sätt att formulera smärta, gillar överskriften tack för bra läsning jag bokmärker
Må så gott
Lotta
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain