Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla mig

Måla mig röd
med din längtan
måla mig svart
med din sorg
måla mig blå
med ditt hopp
och vit
med din tro
måla mig levande

måla mig

måla mig

måla mig




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 411 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-23 00:45



Bookmark and Share


    sunnanvind
Underbar text som känns så intensivt bejakande till kärleken!
2009-01-15

  Bodil Sandberg VIP
En suveränt härlig text..stimulerande på alla vis - kittlande sann poesi!!!!applåder min vän!!
2009-01-04

    © Birgitta Wäppling VIP
Färgsprakande och poetiskt målande.
2008-12-29

  Blåbäret
väldigt poetiskt och nära...att få ikläda sig varandra och varandras känslor, att komma inpå så nära så nära...fint!
2008-12-28

  Anguis
Du förmedlar det bra här.
Lite poetisk färgsymbollära. Fint, känslor färgar ju av sig. I kärlek speciellt och vi vet ju båda två hur färgrika de kan vara.
Men bara tills man flyttar ihop med dem, då blir de gråa kärringarna!
2008-12-25

  Mygg
En underbar text som bränner sig fast!
Tack!
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman