Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen från revolten(1)

MINNEN FRÅN REVOLTEN(1)

Det var något beundransvärt
Dom gjorde uppror mot hela skiten
Blaskorna skrev att dom
var bortskämda överklassbarn
som revoltera mot sina föräldrar
Men det var lögn och systempropaganda
Det var en generation arbetarbarn
som äntligen blivit studenter och FNL-are

Men jag var en outsider och ensling
som tvekade att ställa mig på gatans scen
En kompis pushade mig hårt
och tillsammans med Gunilla(död sen många år...)
blev det Gamla Stans FNL-grupp
Det var en revolution för en outsider!
(forts. följer)




Fri vers av claes fredelius
Läst 195 gånger
Publicerad 2008-12-23 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius