Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven någon gång 1986-1987


Du soldat

Ett barn förblöder
Jorden glöder
Ett litet framtidsfrö
Varför skall det behöva dö
Du är vuxen,stor och stark
När du med vapen skövlar mark
Vad rör sig i ditt sinne
Vad har hänt med ditt barndoms minne
Törstar du efter blod
Måste du skövla vår jord




Dagbok av ruth jensen
Läst 121 gånger
Publicerad 2008-12-23 17:38



Bookmark and Share

  ruth jensen
ruth jensen