Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte ha en jävla guide till normalitet!

Jag tyckte att dina ord
Inte gjorde någon skillnad
Mer än på mitt surnande humör

[Du går utan att se dig om,
Precis som alla andra innan dig som insåg
Att jag är en blind&döv idiot
Du tröttnade väl på mig
]

Prat om "lagom"
Gör mig så trött och irriterad
Tjat om allt jag inte kan vara,
Som jag borde sträva efter

Dina ord får mig att
Vilt slå omkring mig
Och du får ta emot alla slag

[En orättvisa,

Jag är väl en dålig vän
]

Alla stavelser som anklagar om
Misslyckade försök att vara
Som alla andra

[Ordet Otillräcklig är helt enkelt otillräckligt
för att beskriva känslorna av skam och skuld du lägger på mig]

Sluta be mig att försöka kämpa efter
Att vara normal,
Att ha "lagom" höga mål

För jag hittar inte till
Lilla landet lagom,

[Jag hittar bara grannländerna överdriven och minimalistisk]






Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-24 22:46



Bookmark and Share


    Vizzly
Gillade
meningen "Ordet otillräckligt är helt enkelt otillräckligt för att beskriva känslorna av skam och skuld du lägger på mig." Det är bra skrivet och så känner jag igen mig i den. Dessutom är det härligt ironiskt att säga "Ordet otillräckligt är helt enkelt otillräckligt..."
2009-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill ha en som guidar mig bort från det som betraktas som normalt.
2008-12-24

  Mats Henricson
DET är FRIHET det !!!
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting