Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst kan man älska trots att avståndet är långt


KÄRLEK SÅ SVÅRT

Kärlek så svårt det kan vara

Kärlek är att släppa en annan
människa nära

Kärlek är att öppna sitt hjärta,
sin själ, ge av sitt innersta jag

Det kan vara svårt, mycket svårt,
men när allt stämmer, allt känns
rätt, och en älskad vän, man tagit
till sitt hjärta

Då släpper alla rädslor, och livet får
en ny mening,en mening att vara två
inte ensam längre

Trots att man kanske är långt ifrån
varandra, så är man nära, det är
kärlek för mig

anits 25 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-25 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet om kärlek.
2008-12-26

  Maria T
Så vacker dikt om kärlek
långt igrån
2008-12-25

  anita VIP
Så underbar skriven. jag fick en tår i mitt öga. du skriver så bra, forsätt skriv. många applåder
2008-12-25

  LassO
kärlek är också att blotta sin själ, bli sårbar.... tyvärr är det ofta också smärtan som finns där, när det visar sej att man "valde fel" (även om inte alla slutade kärlekar är detsamma som att någon utnyttjar sin insikt) O C H de finns kärlek, som består.... ;=)
2008-12-25

  Sladjana Zubcevic
"Trots att man kanske är långt ifrån
varandra, så är man nära, det är
kärlek för mig"
Vackert skrivet min vän.
Kram
2008-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Visst. Tills man finner att man närt en orm vid sin barm.
2008-12-25

  friheten
o, kärlek är underbar, spealr inget roll hur lång avståndet är.
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP