Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man upphör aldrig förundras...


Tidsresornas musik


En låt, och jag var fem år
tillbaka i tiden, mitt i en tid
av allt som utgjorde då

mitt i ett förflutet nu


Tårarna rann
minnena flödade och jag kände
för första gången sen då
hur allt en gång var

det var stort
jag förstår först nu hur stort
det egentligen var






Fri vers av Gawain
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-26 01:57



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart
2009-01-06

  glasblåsarblå
mm nostalgi.
jag tänker på hur mina klenar fingrar aldrig klarade att vrida ur disktrasan ordentligt, hur stort allting var, hur hemska de små skrubbsåren kändes.

det var stort precis som den här texten. underbart!
2008-12-29

  glittertindra
Tänk att minnen ligger kvar i vårt inre för att glädja och de väcks av små detaljer.. viktiga saker dessa minnen.. mycket viktiga..
2008-12-26

  dubbelve
ja det är underligt hur man kan minnas så mycket
känslor
dofter
händelser
av att bara höra musik.
Nostalgi it is.
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain