Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lugn och fin, lilla vän

de hade sagt till henne att man skulle måla naglarna och ta det lugnt för att må bra. lösningen på hela världens problem låg aldrig i hennes huvud och sanningen fanns inte längre. problemet blev att fastän naglarna blev målade och hon tog det lugnt så hände det fan inte ett skit med världen och bättre mådde hon inte. men hon hade målade naglar och var lugn och fin. städad. istället för att uppleva verkligheten upplevde hon dr phils regisserade värld där det fanns en lösning på alla problem bara man gjorde som han sa. hon målade naglarna och lyssnade andäktigt till den store profeten.


tills hon sparkade sönder tv:n och lät snön falla i öppna ögon.


tårar skymde den käre doktorn och hon hade äntligen kommit på vad de var bra för.



en välmanikyrerad hand tryckte på offknappen mitt i en mening.



och hon tänkte andäktigt sina egna stora tankar.
och hon sparkade andäktigt spökena åt helvete.



och levde.




Övriga genrer av sophie på väg
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-26 14:02



Bookmark and Share


  Marie Å
Fint skrivet...... härlig insikt...... LEV!
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

sophie på väg
sophie på väg