Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

me myself and I

Välkommen!


till min


sanning?



verkligenhet?

verklighet?



(eller vänta jag menar spring för livet)






orkar du inte heller springa mer?







ok







vad fan ska vi då hitta på?



här finns ju ingenting



inga monster ens







(varför sprang vi egentligen? minns du?)





gammal vana, tror jag







(kanske för att de gör det i Sagan om Ringen?)




kanske det
men vi slutar med det va?
man blir så trött





ok





vad ska vi hitta på nu då?




inte fan vet jag
vad gör folk?



kollar någon annan film
käkar godis
går ut och festar





men.
been there done that




fast har du testat utan att springa?






ja.







ja inte fan vet jag vad du ska hitta på






inte jag heller







kan ju inte springa av gammal vana
eller?




maraton?
för lat.





vanor är till för att brytas
nedbrytningsprocess
arrested development



var fan sitter startknappen?




måste ladda batterierna först
urladdad





fattar inte hur den här funkar
konstigt operativsystem
reagerar inte på kommandon




så synd
ctrl+alt+del





inget händer




den har nog hängt sig




jag tror fortfarande den är urladdad














~just fuckin w ya~

~fulladdad~


~uttråkad~






kan vi göra nåt roligt?




Fri vers (Fri form) av sophie på väg
Läst 259 gånger
Publicerad 2013-02-16 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sophie på väg
sophie på väg