Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

one fight too many

jag slogs för dig


~eller var det för honom?~




~eller för mig?~




~eller för alla som inte kunde slåss själva~




eller för de som kunde







~det är ju fan allt jag kan~


~du borde vara smickrad~












men du tycker att jag ska vara


kvinnlig

empatisk

förstående







~ledsen~










då är jag inte jag




Fri vers av sophie på väg
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-10 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sophie på väg
sophie på väg