Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för nära verkligheten

Ingenting hade ändrat sig

Hon var fortfarande svarta fåret

fortfarande bortglömd





Alla andra gick före i kön

och hon råkade krossa hjärtan

~på löpande band~



löpband




Just det
så var det ju


Han började minnas
Han ångrade sig nog nu




~hon visste inte såklart~




frågade sällan




Men en sak visste hon säkert

Hennes bror var han i alla fall inte




Fri vers av sophie på väg
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-02 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sophie på väg
sophie på väg