Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott slut

 

som när

upplevelsevärldens

erfarenheter inte får oss

att längre mötas

 

som när

vi som var som

systrar inte

längre ses

 

som när

vintern aldrig

är vinter och

sommaren inte kommer

 

som när

man har gått vilse

utan karta

ingen kompass

 

och

 

allt det gamla är borta

inget nytt är i sikte

ett slags ingenmansland

som innehåller de möjligheter

som ännu inte går att överblicka

 

men nu vet jag att de väntar mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-27 10:20



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Andas omstart,
nystart med nya
okända betingelser.
2008-12-28

    ej medlem längre
Bra skriven text som andas hopp...
2008-12-27

  Eva Langrath VIP
Hoppfull avslut och nystart andas dina ord.

Eva
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP