Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är en dikt jag skrev för något år sedan, efter det att en kompis till mig hade dött. väcker gråtiga minnen.


En sekund


en sekund
så öppnades himlen och regnet öste ner
en sekund
så plötsligt fanns du inte mer
vill spola tillbaka
jag vill inte förstå, vill inte höra
att allt redan är över och att det inte finns någonting
jag kan göra
som en blixt från klar himmel
en regnskur utan slut
för ingenting blir någonsin som det varit
förut
borta, men hos oss kommer du finnas för alltid
och fastän himlen slutat gråta
så har inte vi




Fri vers av Jaja
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-21 15:55



Bookmark and Share


  Apoems
Jag tykker!
2011-06-07

    bottle of pop
härligt rim i början! :)
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Jaja