Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apati

när jag tänker
eller när jag inte gör det
då kliar jag små hål i mitt huvud
och slutar inte förän det börjar blöda
då säger jag att jag inte ska göra om det igen
men det är ingen som lyssnar längre
inte ens jag själv




Fri vers av Jaja
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-09-18 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaja