Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovisshet - min akilleshäl



Ovisshet - min akilleshäl
pricksäkra krypskytt, kräla
Jag hatar dig för att du bara ser det jag försöker dölja

Vart försvann vår sanning?
avslöja min ärlighet begravd i stolthet och fördom
(jag trodde faktiskt att du var annorlunda)

Som din pil penetrerade min positivitet
kallas inte längre den naiv som tror på hopp och kärlek
Vet nu att de är modigast, som vågar hålla kvar vid det som gör ondast att förlora

Jag gör det aldrig igen
jag har gett upp
Oron har vridit ur mig till sista droppen
styrka finns inte i obegränsade mängder
Skratt och \"c\'est la vie\" kommer inte på beställning

Berätta nu allt jag inte vet
(för jag vet redan allt om att inte veta)
Blotta dina svagheter
nu vill jag se dig lida.




Fri vers av Jaja
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-09-01 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaja