Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankfull

Den som lever får
uppleva

Den som söker
hittar massor

Den som gömmer
vill inte bli hittad

Den som öppnar
kan ta emot

Den som stänger
dör inuti

Den som visar känslor
är tydlig

Den som inte vågar
lever inte som dom önskar

Den tålmodige kan vänta
men inte för länge

Den lyhörde hör
men vill inte alltid höra

Den empatiske känner med
men måste stänga av sitt eget
för att inte själv tro att det är hans

Den som är rädd för vad som ska hända
kanske missar sitt livs kärlek




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2008-12-28 13:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En sann text som verkligen manar till eftertanke efter varje stycke.
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt