Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de Gaulle sa visst något i stil med
"hur ska man kunna styra ett land med 300 ostar"



Ett sådant land

 

finns det hopp

för ett land

med oberoende

radio o TV-kanaler

 

där en glad kör

sjunger

för alla som

betalat sin avgift

 

lite osvenskt

olagom och

okonventionellt . . . . .

jo det finns hopp




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-28 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP