Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en efterjuls betraktelse i kortform...


limericks; om julen...



en tomteklädd kvinna från Böda
sa ; å slaktarn lät grisen förblöda
han tog mej på skinkan
å kalla mej slinkan
så blir det när julspriten flöda




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 393 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-01-04 16:10



Bookmark and Share


  louisegirl
Hahaha.. Jättebra limerick..
2014-11-07

  Lollitta VIP
en tomteklädd kvinna


______??????????+++++
2013-11-28

  Njord
Mycket bra limerick
Tack för dagens hjärligaste skratt.
2009-01-07

  L.byström
Kul!:)
2009-01-05

  Eva Langrath VIP
Skrattar igenkännande visst går vettet ut både med sprit och andra droger. Mustig och härlig text.

Eva
2009-01-05

  Yvonne Vigstrand
Hahahaha....lovely! Tack för ett gott skratt denna morgon*ler*
Kram/Yvonne
2009-01-05

  Eva Enjebo/Drugge VIP
hahahaha god fortsättning
2009-01-05

  Rolando Furioso
:)
2009-01-04

    ej medlem längre
skojsigt limerickat av dig!:))
2009-01-04

  © anakreon VIP
Applåderar och bidrar med en liten limerick om vad som hände sedan...

I Tomtebo satt han, avslagen

och klia sig sorgset på magen:

"Ja, nu är det slut

allt blir som förut:

slänga luvan och ta sig i kragen!"
2009-01-04

  -Ulla Tilemo- VIP
Det här var en mustigt härlig limerick....
Ja när spriten går in går vettet ut....
Kanske inget att skratta åt, men den här var iaf riktigt julkul!
2009-01-04

    Erika H
Ja, se den farliga spriten...

Vilken liten goding detta!
2009-01-04

  Måna N. Berger
*skrattar* Så kan det gå!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk