Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Axplock


Nyhetsvers måndagen den 29 december

Värme i norr och kyla i söder

folket i Palestina förblöder

på årets sista dagar reas reapriser

och experter spår fler globala kriser

© YM Bohman -08

 




Övriga genrer av Njord
Läst 606 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-29 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"värme i norr kyla i söder"

vilken sublim kombination av ord!
2008-12-30

  Miss Mod
Sparar denna som bokmärke, tyckte mycket om.
2008-12-29

  noname_realmind
Ja, alltmer krisar det på klotet vi bebor... Att folk överhuvudtaget orkar tröska på och fortsätta är ett under... världen verkar trots allt fylld av många modiga människor! :))
2008-12-29

  friheten
Ja, det är livet, typ
2008-12-29

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-12-29

  Maria Zena Viklund
kanske har det något med jordaxelns lutning att göra?
2008-12-29

    ej medlem längre
Skickligt sammansatta rader om världsläget idag:)
2008-12-29

    ej medlem längre
Ja så är det idag.. koncentrarat och tänkvärt diktat
2008-12-29

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Kärnfull sammanfattning av läget!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER