Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leta efter det försvunna är som att försöka hitta den funna

vi har hittat detta tillsammans
det var varken funnet
eller försvunnet
vi visste bara helt enkelt inte vad vi letade efter




Fri vers av frankeee
Läst 165 gånger
Publicerad 2008-12-29 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee