Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1. Dig själv 2. Barn 3. Öronproppar 4. Handduk 5. Badbyxor 6. Förståelse 7. Tålamod


Lek lite med dina tankars baktankar, vänd dom och ställ dig frågan, är dom äkta

Gå till aq-va-kul, glömt inte handduk, badbyxor samt öronproppar eventuellt schampo. Slå dig ner, ta ett djupt andetag och släpp dina barn. Låt de föra sig själva, låt deras vänner och dina ögon få vara med. Låt de sköta sig själva och låt dig själv studera. Dina barn, dina barns vänner släpp dom fria.
Invänta, och när din trötthet visar sitt första tecken lär du se resultat. Med facit i hand, samla in barnen, duscha, klä dig, gå hem. Glöm inte att ringa mig bara,de hade gjort mig glad Inte för tackandet utan för att du förstod, och de glädjer mig mer.




Fri vers av frankeee
Läst 150 gånger
Publicerad 2008-12-29 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee