Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till en låttext mitt i mitt storhetsvansinne


Larger Than Life

Yeah, I´m a fire, I wanna die in flames
I´m a killer, I´m a killer
I´m burning higher, I wanna live in fame
I´m a killer, I´m a killer
I rock you like you´ve ever been before
Then I rock you a little bit more

I´m your parents worse nightmare
I´m playing loud and fast
and if you wanna have a party, I´ll be there
We drink some more and throw up on the floor
Yeah, I´m living like everyday would be my last

I´m young, I´m hot and I´m running free
and I´m better than you´ll ever be
I rock you like you´ve ever been before
Then I rock you a little bit more

Chorus:
I´m larger than life - Larger than life
I´m better than you - Larger than life
I´m sharper than a knife - Larger than life
And I´m gonna rock you - Larger than life
I´m young, I'm hot, I´m running free
And I´m better than you´ll ever be
I´m larger than life - Larger than life




Fri vers av Johnny Joe
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-30 00:03



Bookmark and Share


  Losnall
Verkligen storhetsvansinne, fint fint!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe