Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna och drömma

Uppvaknad i mörkret
tänder jag ett ljus

Sträcker mina leder
småkallt i mitt hus

In i duschen på med varmt
sakta vakna till

Står där sen och tinar upp
men vad jag egentligen vill

Åka ner till värmen
ligga på en strand

Vara nyförälskad i någon
resa runt från land till land

Tur man har förmågan
drömma sig bort ibland




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2008-12-30 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt