Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagsvers om världsläget idag


Nyhetsvers tisdagen den 30 december

Kung Bore hälsar på från norr

Nyårschampangen ska vara torr

fortsatt mullrar Jordens många oroshärdar

och i fyra sekel har Galilei gett oss nya världar

© YM Bohman -08




Övriga genrer av Njord
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-30 10:35



Bookmark and Share


  Miss Mod
Du får verkligen till det! Härligt.
2008-12-30

    ej medlem längre
Jag får lust att prenumerera morgontidning efter jag börjat läsa dina härliga dagliga små verser:)))
Tummen upp för denna oxå!
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER