Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang!

Pang sa det
När jag började jobba
På samma avdelning som du.

Pang sa det
När du flyttade tillbaka
Till västkusten igen.

Pang sa det
När vi började prata ett år senare
Och jag fick reda på vad du tyckte om mig.

Pang sa det
När vi blev kära i varandra
Och kände ständig längtan.

Pang sa det
När vi pratade i timmar varenda dag
Och sågs när vi kunde.

Pang sa det
När du sa "Jag älskar dig"
Och vi pratade om ett liv tillsammans.

Pang sa det
När jag lämnade hela mitt liv bakom mig
För att starta ett nytt med dig.

Pang sa det
När du sköt ner mig
Och lämnade mig att dö.




Fri vers av vitsten
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-30 22:03



Bookmark and Share


  Regular
Pang sa det: när jag läste denna
applåd
2008-12-30

    ej medlem längre
oj!

det finns en enkelhet i språket som jag gillar, den är liksom inte pretentiös utan mer saklig, ärlig. och sedan, när du avslutar med en metafor (?), och bryter sakligheten, så blir det verkligen pang!

jag är imponerad!
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

vitsten
vitsten