Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i minnet är du moln (kanske var du en riktig människa en gång)





du ber efter regn
när dina vänner drunknar

du vänder dig om
känner vreden
pumpa ditt hjärta ur led

dina muskler som spänns, exploderar mot marken
varje gång
du misslyckas med att vakna

och flygplanen sen, som bomber med vingar
du kan inte fånga dem

de fyller himlen, de får inte plats längre





jag drömmer om svart eld
som tar tag
i mitt ansikte
varje gång du öppnar din mun

du säger;

bara de utvalda kan se

att de går i cirklar

att deras kroppar är tomma hyreshus

rykande tomhylsor




ditt liv är söndermanglade bilar
med människor i,
jag ser
deras ansikten genom sprickorna

du har din fot på gaspedalen
och häller i dig bensin

och regnet på rutan
dör
på dina kinder
ännu
en gång

insikten som en kniv
sjunker in
mellan dina skulderblad
att ögat som är himlen över dig
aldrig kommer
torka ut
för sådana som oss














Fri vers av Robert W
Läst 730 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-04-28 00:17



Bookmark and Share


  Sländan
På tv pratar dom om en smärta som liknas vid en kroppsdel i ett skruvstäd. Jag funderar på om tankarna kan få plats där. Vad det är som gör ont som inte går att ta på. Jag tänker på detta och läser din text och på nåt sätt passar de ihop. Som en befrielse. Något att fästa tankarna vid.
2009-04-30

  inutimonster
du räddar mina kvällar.
2009-04-29

  wayward - taiga
jodå robert, du har edgen och nerven, men du har också förmågan att skruva bilderna tajtare, ett 'ögonmått' är inte tillräckligt om du vill hantverka som en yrkesman. fram med vapenlådan. nu vi jag läsa skjutmått och lasersäkra vattenpass. inte bara skiss och snygg kroki, vässa pennan. skala bort antagandena. säg som det är, precisare.

gissar att det här är en kommentar du skulle kunna bli ledsen eller sårad över att få, det här är egentligen tänkt tvärt om, tillåt dina skrivarceller att reproducera sig och låt dem jobba upp immunförsvaret mot tugget. skala ner och skärp uttrycksviljan. jag tror på att det kommer ännu bättre alster.
2009-04-28

  Spir@
Snyggt!
2009-04-28

  Elaine.S VIP
Otroligt mycket intensitet och tyngd i dina ord
2009-04-28

  Sanningsägaren VIP
ja Robert... fan vad du skriver!
jag är dålig på att kommentera men läser dig
och som alltid gör du mig aldrig besviken
*hänförd*
2009-04-28

  blaite
Så j-a bra..blaite
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W