Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyårsafton


Nyhetsvers onsdagen den 31 december

Bruno K. Öijer nyårsdiktar på beställning

champangen öppnar vi när det blir kvällning

Nu sparkas präster som bedriver okyskheter

och ETT GOTT NYTT ÅR till alla er poeter

© YM Bohman -08




Övriga genrer av Njord
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-31 09:59



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Skickliga rim!
GOTT NYTT ÅR önskar jag dig!
2008-12-31

    ej medlem längre
Kul urval av händelser.. Skål och gott nytt år!
2008-12-31

  Miss Mod
GOTT NYTT ÅR till DIG också och tack för att jag fick lära läsa dig!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER