Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första dagen

Nyårslöfte eller vana
vad kan detta året ge
växla in på ny bana
den som lever får se

Är min vilja då så stark
så vanan viker undan
smidd i järn på detta ark
den ska väck för hundan




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2009-01-01 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt