Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj det ljusa

Se det vackra
öppna ögonen
lägg märke till
alla små detaljer

De små goda
de små fina
som vi kan ta in
i vårt hjärta

Välj det för en stund
och känn
hur värmen
kommer in i dig

Gör det till en vana
och plötsligt
blir detaljerna fler
och fler, och fler




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2009-01-01 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt