Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel

Spegel spegel på väggen där
är du den som jag håller kär
Är jag då vackrast i världen säg
tycker jag om det jag ser i dig

Spegel spegel kan du återge
det jag ska lära och det jag ej kan se
Har du då svaren på vem jag är
mig som jag ska ha kär

Väck mig ur sorg väck mig ur dvala
väck mig så jag känner lycka
Väck mig och låt ej tankarna mala
låt mig se mig och med kärlek mig smycka





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-01 13:49



Bookmark and Share


    Tea Alex
Söt!!!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt