Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är tystnaden som gör dig stum

tystnadens ljud är olidlig
tystnadens ljus är otydligt
ditt hjärtas slag är så höga
med deras egendomsöga
och ojämna slag
lämnar kvar och tappar tag
du blir mer och mer som jag
allt längre blir tystnaden mellan slagen
all värme blir visserligen tyngre med lagen

det är så tyst mellan mina hjärtslag

jag ligger på samhällets teoribotten
och skär era rakblad med min vassa tunga
passa ungarnas sätt att bli
se till att dom inte blir som vi
se till att ingen någonsin blir fälld
fyfan vad jag är nöjd med mig själv








och jag ljuger som den stora idiot jag är




Fri vers av fönster
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster