Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugan

Du lilla fluga i taket där
vet du inte att vinter det är

Det surrar och far i taklampan min
lägg dig och sov och vakna när din

Tur äro kommen till sommarn igen
då kanske du också hittar en vän




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2009-01-02 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt