Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svea är ett svenskt namn och Svea har namnsdag idag den 2 januari.


Nyhetsvers fredagen den 2 januari

För Moder Svea gryr en solig vinterdag

börsens hajar hoppas på hausse överlag

i Skåne köar man till vinterbad

och på Kuba firas revolutionen med parad

© YM Bohman -09




Övriga genrer av Njord
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-02 09:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant att se ditt urval.. Dina dagsverser är väldigt bra. Varierade.. kontrastrika..
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER