Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenarna


efter jag fötts
väntade du vid åren

stenarna låg
där du nu ser
att dom fortfarande ligger

jag hade börjat
slå tillbaka ekot
var på väg

det var du också
bakom det första steget

efter du fötts
gick vi i samma stad
och möttes en dag
på samma bänkrad

sömnlösa i en dröm
med en tystnad
vi kände för

jag tror dina blad
har börjat veckla ut sig
över dina axlar

det finns ingenting
att vänta på
vi är här nu

ibland har vi säkert
greppat olika handtag

kanske har du
något jag tapppat
eller aldrig haft




Fri vers av Sebastian Lind
Läst 859 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-02 12:24



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Den träffade väldigt rätt och bör sannerligen hamna bland bokmärken.
2009-02-14

  Elin Katten Lo VIP
Jag är så jävla impad.
Total skönhet i skrift.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Lind
Sebastian Lind