Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen som du

 

Ingen kan som du säga de orden som är så viktiga och

ingen annan än du kan se på mig på det sättet

och med ögonen säga vad du vill och tänker göra

och ingen har som du de där fantastiska händerna

som kan skapa det du bestämt dig för och när du

rör vid mig berättar de för mig att du älskar mig och

ingen annan än du har så mjuk hud och så härliga

kramar och så heta kyssar och med ingen annan än du

kan jag prata med på det sättet vi pratar och ingen annan

förstår mig som du och inte dömmer mig, hos dig växer jag

och ingen annan än du få mig att må så bra och

ingen annan är så efterlängtad som

Du..!




Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-02 12:39



Bookmark and Share


  Blodros
shit..ja, dom här orden hade man velat höra av någon man tyckt om..
the lucky one must be happy!!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig