Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andestråk.



jag tror inte på
vissna förlåt

ursäkter som gäckar
om det inte finns förgivelse att få.

förklaringar är mindre än vågor att förgå.

och jag guppar på himlens andestråk
står kvar där
med vingar på tår.




Fri vers av Skosnöret
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 14:27



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Så helt otroligt bra beskrivet om halvtorra förlåt! Dikten är vacker i sin helhet men gillar "jag guppar på himlens andestråk
står kvar där
med vingar på tår." Jätte fina rader!
<3/Ammie
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret