Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmaren

Drömmen du föredrar

är inte verklig

förrän du befinner dig i den

Vill du leva din dröm

behöver du göra något mer

än drömma




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-02 16:15



Bookmark and Share


  Gunnar Norrman
Drömmer gör vi väl alla ibland, men visst måste vi göra någonting för att nå dit vi vill. Luftslott kan jag också bygga, men att flytta in i det är en annan sak......
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt