Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungry Roleplay

hungry roleplay
seven numbers ingraned
we are all for one
one for all
some day

somber signs signilates my eyes
my heart wont let my mind
go beyond my soul knows
only lord has known my body
is not allowed for fall for sleep

until it is awakened out of slumber
and sober sets through my blood beat




Fri vers av Skosnöret
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret