Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra slavinna


Du är under min hud
vackra slavinna

Det är du som får
självaste Kleopatra
att brinna

Du kan inte se
din egen skönhet
eller förstå att den
gör mig feberhet

Men du drogar dig
med min poesi
du förlustar dig
i min ändlösa mani

Du vill så gärna
förlora dig i ordens makt
och se din skönhet
förevigas i all sin prakt

Du vill så gärna beträda
dina outforskade gränser
och se de beslöjade begären
i ögonen som glänser

Du vill så gärna se orden
som skrivs med eldens
heta låga
du vill så gärna

älskas
älska
våga






Fri vers av SeXara
Läst 694 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-01-02 20:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att se denna vackra dikt bland uppmärksammade texter där den hör hemma*L*
2009-01-04

  Ulf Lagerholm
dessa vackra rader hade kanske inte varit hälften så "effektiva" bakom mitt läsaröga, om inte den triggande presentationsbilden funnits däruppe till höger, men tja, nu lyser den ju som sagt, så då är det bara för mig att lyfta på hatten

ha det gott i stugan
2009-01-04

  zinna
Vannsinnigt härlig text, trollbinder mig
tack
2009-01-04

  friheten
VAcker skriven
2009-01-03

  devilsangel
Underbart vackert och passionerat!
2009-01-02

    ej medlem längre
Vilken flyt och vackra rim i denna sköna alster!
Gillas enormt!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara